Vores mest avancerede stetoskop til dato.

super lyd pa trods af stoj


 • Nurse with patient
  Inspirerende læring for sundhedsfaglige personer

  Der er meget at lære. 3M Health Care Academy giver det nyeste indblik og ekspertise inden for sundhedspleje - med online kurser, live webinarer, hands-on produktuddannelse og meget mere.

  Find ud af mere


 • Find dit foretrukne Littmann stetoskop hos en onlineforhandler, en universitetsboghandel eller en forhandler i nærheden af dig.

 • 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskopet er næste generation af et af branchens mest anerkendte stetoskoper med forbedret akustisk ydeevne og bedre hørbarhed for højfrekvente lyde (voksenside, fast tryk).

 • Den gratis 3M™ Littmann® Learning app lærer dig hjerte- og lungelyde med konkrete patienteksempler og tester dine fremskridt.


Abonnere på email opdateringer.

Abonnere på email opdateringer.

Hold dig opdateret om de seneste nyheder og produktinformationer fra 3M™ Littmann® Stetoskoper

Hold dig opdateret om de seneste nyheder og produktinformationer fra 3M™ Littmann® Stetoskoper

Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

 •  Jeg vil gerne modtage information fra 3M

  Ved at markere feltet giver jeg samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed.

   Jeg vil gerne modtage information fra 3M

  Ved at markere feltet giver jeg samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed. • Indsend
 • Indsend

Mange tak.

Din formular er blevet sendt.

Vi er kede af det...

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen senere...