Læge med stetoskop om halsen, som viser en tablet til en studerende med et stetoskop

Undervisning i auskultation med fantastisk akustik.

Det rette stetoskop er vigtigt for at kunne undervise i auskultation.

Vi anderkender den værdi, du giver undervisningen af sygepleje- og medicinstuderende i auskultation. At hjælpe kommende læger med at lære kunsten at lytte med et stetoskop er afgørende for, at de kan udvikle deres diagnosticerings- og overvågningsfærdigheder.

Undervisning af studerende, der skal lære at auskultere, starter med et brugervenligt stetoskop med en akustik, der hjælper dem med at lytte nøjagtigt. 3M™ Littmann® stetoskoper er de professionelles valg af de samme grunde, der gør dem til et glimrende valg til studerende – nemlig at det er velkonstruerede, præcist udviklede stetoskoper, der har den høje akustiske følsomhed, som lægerne kræver uanset deres erfaringsniveau.

3M™ Littmann® Classic III™ stetoskopet og 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskopet er stetoskoper af høj kvalitet, som støtter sygepleje- og medicinstuderende i læringsprocessen. At vælge et stetoskop, som de fortsat kan få gavn af, når de er færdige med uddannelsen, er en investering, de studerende kan foretage i deres uddannelse og fremtid.

Justerbar teknologi kan gøre undervisningen i auskultation lettere.

Justerbar teknologi er en anden funktion, som gør Classic III stetoskopet og Cardiology IV stetoskopet til gode valg for studerende. Med denne 3M-opfindelse kan du høre forskellige frekvenslyde uden at flytte bryststykket. Blot ved at justere det tryk, der lægges på bryststykket, kan de studerende høre forskellige typer lyde – et fast tryk til højfrekvente lyde og et let tryk til lavfrekvente lyde. Med lidt øvelse lærer de studerende, hvordan de hurtigt finder og skelner mellem forskellige lyde uden at flytte bryststykket.

Se en video om justerbar teknologi.

 • Nærbillede af 3M ™ Littmann® Caridology IV ™ Stetoskopbryststykke
  Justerbar teknologi

   

 • Illustration af brystet med auscultation steder angivet med blå prikker.
  Auskultationsvideo

   


 • De alsidige bryststykker hjælper med at undervise i flere forskellige auskultationsteknikker.

  Bryststykkerne på Classic III stetoskopet og Cardiology IV stetoskopet er dobbeltsidede med justerbare membraner på både voksensiden og børnesiden. Det betyder, at du kun har brug for ét stetoskop til at lytte til patienter i alle aldre og størrelser. Vil du hellere undervise i auskultation med en åben klokke? Afspil videoen for at se, hvordan børnesiden på begge stetoskoper kan omdannes til en traditionel åben klokke ved at udskifte membranen i ét stykke med en kulde-fri ring.

  Se Classic III stetoskopets specifikationer og modeller.

  Se Cardiology IV stetoskopets specifikationer og modeller.

 • Hænder, der holder et 3M ™ Littmann® Classic III ™ Stetoskopbryststykke og aftagelig enhed.

   Ressourcer til undervisning i auskultation.

Brug vores klasseundervisningsressourcer til at give dine studerende vigtig information.