1. Denmark
 2. 3M Health Care
 3. Alle 3M™ Littmann® Stetoskop-produkter
 4. Stetoskoper
 5. Klassiske stetoskoper
 6. 3M™ Littmann® Classic III™ Stetoskop, 5912C, bryststykke med rustfri finish, lyseblå slange

3M™ Littmann® Classic III™ Stetoskop, 5912C, bryststykke med rustfri finish, lyseblå slange

 • 3M ID 7100308191
 • UPC 00707387814168

Overvåg og undersøg en lang række patienter

Registrerer normale og unormale lyde og rytmer

Kan bruges i ikke-kritiske plejemiljøer som f.eks. et lægekontor, almindelig hospitalsstue, gynækologi og obstetrik, ambulant klinik eller akutafdeling

Se flere detaljer
Farve på slange Marineblå
Bryststykketeknologi Dobbeltsidet
Bryststykkets farve Sølv
Generel længde (metrisk) 69 cm
Finish på bryststykke Rustfrit stål

Detaljer

Promoveret
 • Overvåg og undersøg en lang række patienter
 • Registrerer normale og unormale lyde og rytmer
 • Kan bruges i ikke-kritiske plejemiljøer som f.eks. et lægekontor, almindelig hospitalsstue, gynækologi og obstetrik, ambulant klinik eller akutafdeling
 • 5 års garanti
 • Spændende og livligt – find en farve og en finish, der passer til din personlighed
 • Designet til brug på voksne og børn
 • Justerbart dobbeltsidet bryststykke i rustfrit stål med åben eller lukket klokke
 • Kuldefri ring på klokken, giver større komfort for patienten
 • Bløde øreoliven giver optimal komfort og fremragende lydokklusion
 • Fremstillet i USA med naturlig gummilatex
 • Slange med satin finish forhindrer at hår og tøj klæber sig fast
 • Specielt udviklet belægning er modstandsdygtig over for ridser og let at rengøre
 • Mere fleksibel overflade og let at folde sammen til opbevaring i lommer

Det kompakte og følsomme Littmann Classic III stetoskop er det perfekte instrument til klinikere som overvåger og vurderer børn eller voksne i ikke-kritiske miljøer. Fremstillet af stærke, men lette materialer til mange timers komfortabel brug.Det kompakta och känsliga Littmann Classic III stetoskopet är det perfekta instrumentet för läkare som övervakar och bedömer barn eller vuxna i icke-kritiska miljöer. Tillverkad med starka men lätta material för timmar av bekväm användning.

Slange med satin finish

Materialesammensætningen i slangen på Littmann stetoskoperne med satin finish gør at den ydelse du forventer fra 3M™ Littmann® Classic III™ stetoskopet nu er tilgængelig med en mere behagelig, fleksibel overflade, der ikke skulle klæbe sig til hår eller tøj.

Satin finishen giver også en mere fleksibel overflade der gør det nemmere at folde og lægge stetoskopet væk, så du kan have det med dig mellem dine patienter. Dens specielt udviklet belægning er nem at rengøre, med modstandsdygtighed over for snavs og ridser for at bevare stetoskopets udseende og levetid.

Sammenlignet med slanger uden belægning, er slangen med satin finish blødere med en silkeagtig overflade, mere modstandsdygtig overfor pletter, nemmere at rengøre og har en smidighed der gør det nemmere at putte i lommen på kitlen.

Justerbar membranteknologi - en 3M opfindelse - lader klinikere høre forskellige frekvenslyde ved ganske enkelt at justere trykket på bryststykket. Hold bryststykket med et let tryk for at høre lavfrekvente lyde, tryk lidt mere for at høre lyde med højere frekvens. Med denne tidsbesparende funktion kan sundhedspersonalet fokusere på patienten, og samtidig sørger den kuldefri membran for patientens komfort.

Ørebøjlerne kan let justeres efter hovedstørrelse og komfort ved at presse dem sammen eller trække dem fra hinanden. Tætsluttende bløde øreoliven tilpasses til brugerens ører og giver en fremragende lydtæthed og komfortabel pasform. Øreoliven klikkes sikkert på ørebøjlernes ender, og af sikkerhedsmæssige årsager kræver det en betydelig indsats at fjerne dem.

Classic III-stetoskopet er fremstillet i USA for at sikre ensartet kvalitet. Den leveres komplet med store og små bløde forseglende øreoliven, kuldefri ring og brugsanvisning.

Foreslåede anvendelser
 • Generel fysisk vurdering og diagnosticering

Specifikationer

Resurser

Lignende produkter