Banner 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop

3M™ Littmann® CORE digital stetoskop

En ny klasse af tydelighed.

Læs mere

Lyt som aldrig før.

 • Nærbillede af auskultation af bryst
  Op til 40x forstærkning af lyden

  Den enestående akustik af vores stetoskop med kardiologikvalitet lyder endnu bedre med op til 40x forstærkning af lyden (med maksimal frekvens sammenlignet med analog tilstand). Det er nu endnu nemmere at høre de mindste lyde, der kan hjælpe dig med at stille en diagnose.

 • Læge auskulterer for lungelyde
  Aktiv støjreduktion

  Hjælper med at udelukke distraherende lyde, som er almindelige i det hektiske miljø, med vores teknologi i aktiv støjreduktion. Det gør det også lettere at lytte, da uønsket baggrundsstøj reduceres, så du kan fokusere på at lytte til det, der er vigtigt: din patient og dennes kropslyde. Hør forskellen

 • Nærbillede af læge med stetoskop i ørerne
  Bløde øreoliven

  Vores tætsluttende øreoliven tilpasser sig brugerens ører og giver en fremragende lydtæthed og samtidig en komfortabel pasform. Det betyder, at du kan lytte sikkert og komfortabelt.

 • Læge, der holder 3M Littmann CORE digital stetoskop mod en mands bryst
  Flere lyttetilstande

  Ved hjælp af en enkelt knap kan du hurtigt skifte mellem analog og forstærket lyttetilstand alt efter behov. Derudover gør de to justerbare membraner (voksen og pædiatrisk) det muligt for dig at lytte efter både høj- og lavfrekvente lyde uden at skulle flytte bryststykket.

 • Læge, der auskulterer og viser en mand appen på en tablet
  Kan tilsluttes Eko-software

  Bluetooth® trådløs forbindelse giver 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop evnen til at parres med en række mobilenheder, så du kan visualisere, optage og gemme lyde blot ved at trykke på en knap.

 • Læge, der auskulterer en drengs bryst, mens han ser på telefonappen
  Designet til komfort

  Med et vinklet headset, der tilpasser sig dine ørekanaler perfekt, og et bryststykke, som du kan holde, som du ønsker det, er 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop designet til komfort under patientvurderingen.


Blåt gradient-bannerbillede
Prøv 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop i dag

Køb nu fra en autoriseret forhandler


Instruktionsvideoer for 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

 • nærbillede af et Littmann CORE digitalt stetoskop, der synkroniseres med EKO-mobilappen
  Produktoversigt og opsætningsvideo (2:54) for 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

  Få mere at vide om at komme i gang med dit 3M™ Littmann® CORE digitale stetoskop.

 • kliniker, der bruger Littmann digitalt stetoskop på en patients bryst og gennemgår live data
  Video om AI-mislydsanalyse (0:45) med 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

  Se, hvordan 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop kan hjælpe dig med at detektere hjertemislyde med AI.

  Fås kun i nogle lande.

 • Kliniker, der bruger en bærbar computer til at kigge på den live telemedicinske auskultationsvideo
  Live Telehealth auskultationsvideo (1:14) for 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

  Se og lær, hvordan du kan udføre live telemedicinske aftaler med 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

  Fås kun i nogle lande.


 • 3M Littmann CORE digital stetoskop forbundet til Eko-software på telefon

  Indfang. Analysér. Del.

  Gør mere end nogensinde før med trådløs forbindelse. Det FDA-godkendte 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop fungerer med Eko-software på iOS- og Android-enheder og giver dig en HIPAA-kompatibel metode (Health Insurance Portability and Accountability Act) til at gemme og kommentere på optagelser af 15, 30, 60 eller 120 sekunders varighed i et sikkert dashboard. Opret et bibliotek med hjertelyde for at overvåge, hvordan en sygdom udvikler sig, eller til undervisning, eller del endda dine optagelser med kolleger på en sikker måde. Brug desuden "Eko Artifical Intelligence" som hjælp til at påvise mislyde i hjertet (abonnement kræves; kun tilgængeligt i USA).

  Download ved hjælp af appen

  Download-knap på App Store-logo Download-knap på Play Store-logo


Få mere at vide om Littmann stetoskoper.

Læs de nyeste blog-artikler om Littmann stetoskoper


blåt banner, der reklamerer for 3M Littmann-webstedet.
Lad os holde kontakten.

Hold fingeren på pulsen med e-mails fra Littmann® stetoskoper.

ABONNÉR NU
at lukke  
 • Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Indsend Submit

Vi beklager....

Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere...

Mange tak.

Din formular er registreret.

OSS for 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

STETOSKOP OG DIGITALT TILBEHØR

 • 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop er det mest avancerede Littmann stetoskop til dato. Det leveres for-samlet med et 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskop og et CORE digitalt tilbehør. Alternativt sælges CORE digitalt tilbehør også særskilt. Det er ikke i sig selv et stetoskop, men kan manuelt tilføjes til et Littmann Cardiology IV stetoskop.
 • 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop leveres for-samlet for nemheds skyld, og det er testet til at sikre korrekt opsætning. Det har den samme overlegne akustik, komfort og kvalitet som et 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskop, plus ekstra fordele med op til 40x forstærkning (ved højeste frekvens versus analog tilstand), aktiv støjreduktion og lydbølgevisualisering ved hjælp af en ledsagende app på en mobilenhed. I nogle geografiske områder, herunder USA, muliggør Eko-appen også brugen af Eko’s FDA-godkendte softwarefunktioner til at detektere tilstedeværelse af formodede mislyde – ganske gratis. Når du køber et 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop, sørger vi for korrekt samling, og du vil have ét enkelt sted til service og support fra 3M™ Littmann® stetoskoper.
 • Et Littmann CORE digitalt stetoskop skifter mellem analoge og forstærkede lyttetilstande, tilbyder Bluetooth® forbindelse med en mobilenhed og har et dobbeltsidet bryststykke med to justerbare membraner. Littmann elektronisk stetoskop model 3200 er udgået. Det fungerer kun i forstærket tilstand, er ikke kompatibelt med mobilenheder og har kun en enkeltsidet elektronisk membran.

PRISER OG FORHANDLERE

 • 3M™ Littmann® stetoskoper sælges gennem autoriserede forhandlere, som fastsætter deres egne priser. For at finde en autoriseret forhandler i nærheden af dig kan du besøge Littmann.dk eller vælge den lokale hjemmeside fra dit land og Littmann Stetoskop-siderne eller det regionale 3M-kontor tættest på dig for assistance. Tilmeld dig til 3M Littmann e-mails eller tjek de sociale kanaler i dit respektive land for at være en af de første, der kender den internationale tilgængelighed.

KOM GODT I GANG

 • Se Quick Start Guide i æsken.
 • Når 3M Littmann CORE digitalt stetoskop er slukket, fungerer det som et mekanisk (analogt, ikke forstærket) stetoskop. Tryk tænd/sluk-vippeknappen ind for at slå forstærket tilstand af 3M Littmann CORE digitalt stetoskop til. LED-lyset vil begynde at blinke. Du vil nu høre forstærkede og filtrerede lyde i øreolivenerne.

  LED-lyset på den digitale CORE-enhed giver information om enhedens status:
   

  1. Blinker hvidt: Enheden er tændt og klar til at parre med Eko-mobilappen.
  2. (Det er ikke nødvendigt at parre Bluetooth® med appen, for at forstærkningen skal virke. Du skal parre med appen for at se lydbølgevisualisering og bruge funktioner såsom lydoptagelse, deling og AI-aktiveret screening).
    

  3. Lyser konstant hvidt: Enheden er tændt og parret med Eko-appen.
  4. Gul: Enheden er tilsluttet og oplader.
  5. Blinker gult: LAVT batteri.
  6. Grøn: Enheden er tilsluttet og fuldt opladet.

  (Bemærk: Den digitale CORE-enhed vil ikke fungere, mens den lader op).

 • 3M Littmann CORE digitalt stetoskop vil gå i standby-tilstand, hvis det ikke bruges i 5 minutter. Sluk og tænd for strømmen igen for at slå enheden til igen.
 • Download Eko-appen fra Apple App Store® eller Google Play™ Store, start appen, og opret en Eko-konto. Slå Bluetooth® til på telefonen eller tabletten, start Eko-appen, og slå 3M Littmann CORE digitalt stetoskop til. Par derpå stetoskopet med enheden som anvist i appen.
 • Ja, engelsk er til rådighed på alle platforme. Spansk, tysk, fransk, portugisisk og Italiensk er nu tilgængeligt på Android™ og vil snart blive tilgængeligt på iOS. Flere sprog vil blive tilføjet til begge platforme med tiden.
 • Eko planlægger at udvide adgangen til den nye version af Eko-appen til flere lande i 2023. Følg med for at få opdateringer.
 • Der er ingen data lagret i appen. Appen fungerer som grænseflade mellem web-platformen og dine data. Eko's app er en cloud-baseret software med alle data lagret i clouden i USA. Datasikkerhed er en af vores højeste prioriteter. Eko opretholder HIPAA-overensstemmende politikker, procedurer og tekniske sikkerhedsforanstaltninger for patient- og kundedata. Eko bruger HIPAA-overensstemmende og NIST-anbefalet 256-bit AES-kryptering med administrerede nøgler til patientdata. Der tages krypterede backups hver dag. Eko’s app opfylder også databeskyttelsesforordningen (General Data Protection Regulation (GDPR) i EU.
 • Den nye app er kompatibel på iOS version 13 eller nyere og vil ikke fungere på iPhones med iOS 12 eller ældre. For dem, der bruger iOS 12 eller ældre, vil appen ikke blive opdateret til den nye app, men du kan fortsætte med at bruge den tidligere version af Eko-appen. Du kan se en komplet liste over kompatible Android-enheder ved at besøge denne side.
 • Kontrollér, at du lytter med membranen på den aktive side af bryststykket. Kun den ene side af bryststykket er akustisk aktivt ad gangen, identificeret af et mærke på stammen. Roter bryststykket for at ændre den side, som er aktiv.


  3M ørepropper

  Før du anbringer øreolivenerne i ørerne, skal du kontrollere, at de peger fremad, væk fra dig. Det sikrer, at bøjlesættet er rettet ind efter dine ørekanaler, og sikrer komfort og maksimal lydtransmission. Det er også vigtigt at sørge for, at øreolivenernes pasform slutter tæt i ørekanalerne. Hvis de ikke slutter tæt, skal du justere headsettet, så det passer til din personlige komfortpræference. Udskift om nødvendigt øreolivenerne med den mindre størrelse, som fandtes i æsken.


  3M ørepropper

  Se “Sådan bruges stetoskopet”

 • Du kan muligvis lytte til lyde via trådløse Bluetooth® hovedtelefoner ved at parre dit Littmann CORE stetoskop med Eko-appen på din mobilenhed og bruge funktionen "Afspil fra hovedtelefoner" i Eko-appen på din mobilenhed og derpå lytte live via Bluetooth® gennem appen. Lydindstillinger for at streame trådløst til hovedtelefonerne fra telefonen. Littmann CORE digitalt stetoskop kan ikke parres direkte med trådløse Bluetooth® hovedtelefoner.

  Hvis du bruger Eko-appen og eksterne højttalere eller hovedtelefoner til at lytte live, anbefaler vi at bruge plug-in-højttalere eller -hovedtelefoner for at få den bedste lydkvalitet. Trådløse hovedtelefoner kan levere varierende lydkvalitet, se flere oplysninger her.

 • Det anbefales kraftigt at bruge hovedtelefoner af høj kvalitet for at høre hjerte- og lungelyde i High Fidelity, når du afspiller lydoptagelser fra en telefon eller tablet. Telefonhøjttalere vil ikke give en optimal lydkvalitet. Hvis du ændrer lydstyrken på 3M Littmann CORE digitalt stetoskop, mens du optager, ændres lydstyrken af den optagne lyd ikke i appen; derfor skal afspilningslydstyrken justeres i appen eller på selve den smarte enhed.
 • App-version udgivet i marts 2022 i USA: Når stetoskopet er forbundet med appen, kan filtrene vælges ved at gå til Menu -> App-indstillinger -> CORE lydfilter i Eko-mobilappen, uden at det er nødvendigt at berøre stetoskopet. Standardfilteret er Wide, men filtrene Cardiac og Pulmonary kan også vælges for at gøre det muligt at understrege henholdsvis de lavere og højere frekvenser i lydprofilen. Dit valg af filter gemmes, når du slår appen fra.

  Andre versioner: Når stetoskopet er forbundet med appen, kan filtrene vælges i menuen Indstillinger i Eko-mobilappen, uden at det er nødvendigt at berøre stetoskopet. Standardfilteret er Wide, men filtrene Cardiac og Pulmonary kan også vælges for at gøre det muligt at understrege henholdsvis de lavere og højere frekvenser i lydprofilen.

 • Udfør om muligt auskultation i støjsvage omgivelser. Selv om Littmann CORE digitalt stetoskop har aktiv støjreduktion, vil en del omgivende støj stadig kunne høres under auskultation.

  Med 3M's teknologi til justerbar membran kan du høre lyde med forskellig frekvens ved blot at justere trykket på bryststykket. Hold bryststykket med et let tryk på patientens brystkasse for at høre lavfrekvente lyde. Tryk en smule mere for at høre lyde med højere frekvenser. Hvis du bruger Eko-appen og eksterne højttalere eller hovedtelefoner til at lytte live, anbefaler vi at bruge plug-in-højttalere eller -hovedtelefoner for at få den bedste lydkvalitet. Trådløse hovedtelefoner kan levere varierende lydkvalitet, se flere oplysninger her.

 • 3M Littmann CORE digitalt stetoskop kan ikke parres direkte med høreapparater. Hvis dine høreapparater imidlertid er Bluetooth® kompatible og kan forbindes med din telefon, kan du benytte funktionen "Afspil fra hovedtelefoner" i appen til at streame lyd trådløst til høreapparaterne fra telefonen. Det er afgørende, at du sammen med din ørelæge kontrollerer, at dine høreapparater kan producere de nødvendige frekvenser til at udføre en diagnostisk auskultation. Find mere information her.

 • App-version udgivet i marts 2022 i USA: 3M Littmann CORE digitalt stetoskop omfatter aktiv støjreduktion, som kan slås fra eller til via Menu -> CORE-indstillinger i Eko-appen. Standardindstillingen i appen er FRA. Hvis stetoskopet slås fra, bliver aktiv støjreduktion også slået fra.

  Andre versioner: 3M Littmann CORE digitalt stetoskop omfatter aktiv støjreduktion, som kan slås fra eller til via menuen Indstillinger i Eko-appen. Standardindstillingen i appen er FRA. Hvis stetoskopet slås fra, bliver aktiv støjreduktion også slået fra.

 • App-version udgivet i marts 2022 i USA: Tryk på "Patienter" i Eko-appen. Vælg derpå patienten, og derefter optagelsen. Tryk til sidst på "Del", og følg prompterne. Modtageren behøver ikke at have en Eko-konto for at modtage og åbne disse filer.

  Andre versioner: Gå til "Patienter" i Eko-appen > "Vælg patient" > "Rediger", og tryk på "Del patient". Du kan derpå indtaste modtagerens e-mailadresse, hvorefter lydoptagelserne vil blive sendt til denne. Bemærk, at modtageren også skal have en Eko-konto for at se delte patientoptagelser.

 • Oplad 3M Littmann CORE digitalt stetoskop eller CORE digitalt tilbehør, når det gule lys begynder at blinke. Indsæt det medfølgende mikro-USB-kabel i enhedens USB-port, og tilslut den anden ende (USB-A) til en UL-certificeret USB-vægoplader (maks. 5 volt). Enhedens LED skifter til konstant gul, hvilket betyder, at den oplader. LED'en skifter til konstant grøn, når enheden er helt opladet.

 • Det vil tage cirka 2,5 time at oplade batteriet helt, hvis man starter med et helt afladet batteri. Når stetoskopet er helt opladet, giver det 8 timers kontinuerlig digital brug. Det anbefales at slå den digitale enhed fra mellem hver brug for at optimere batteriets levetid.

  BEMÆRK: Den digitale enhed vil ikke tændes, mens den er tilsluttet og lader op. Der er ingen dele i den digitale enhed, der kan serviceres af brugeren, og den er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren.

 • Den digitale enhed har en 5-minutters standby-tilstand for at spare på batteriets levetid. Den hvide LED på enheden forsvinder, når den digitale enhed går i standby-tilstand, og vippeknappen vil forblive flad på overfladen med lydstyrkeknapperne (dvs. i positionen “ON”).

  For at tænde den digitale enhed igen, skal du først slå vippeknappen til position OFF og derpå ON. Det hvide lys vises for at angive, at enheden er tændt.

 • Lydstyrken kan forstærkes i 7 trin med op til 40x forstærkning af lyden (med maksimal frekvens sammenlignet med analog tilstand), når man lytter med stetoskopørestykkerne. Lydstyrken øges ved at klikke på plus-lydstyrkeknappen på siden af enheden og mindskes ved at klikke på minus-lydstyrkeknappen på siden af den digitale enhed. Hvis du bruger hovedtelefoner til at lytte til lydene via din smart phone eller tablet, skal du justere enhedens lydstyrke på den sædvanlige måde; stetoskopets lydstyrkeknapper vil i så fald ikke have nogen indvirkning på lyttelydstyrken. Bemærk: Hvis du ændrer lydstyrken på den digitale enhed, vil det ikke påvirke lydstyrken af en optagelse i Eko-appen, som kører på din mobilenhed. Afspilningslydstyrken skal derfor justeres i appen eller på selve den smarte enhed.
 • Ja, stetoskopet kan lasergraveres. Vi anbefaler ikke ridsegravering, da dette kan øge friktionsstøjen under auskultation. Adskil ikke stetoskopet på nogen måde (f.eks. ved at trække slangerne fra hinanden eller skrue slangestammerne løs).

EKO AI

 • Eko AI er en serie af maskinlæringsalgoritmer med kunstig intelligens, som hjælper klinikere med at detektere formodede hjertemislyde (detektering af hjertemislyd fås kun i USA, men vil senere også kunne fås i andre lande).

GARANTIOPLYSNINGER

SERVICE OG SUPPORT

 • For at få forbindelse med service og support for Littmann CORE digitalt stetoskop i USA bedes du besøge littmann.com/service eller ringe på 1-800-228-3957. Tryk på option 1 for Littmann, derpå option 2, og derpå option 1 for 3M Littmann CORE Support.

  Hvis du befinder dig uden for USA for Littmann CORE digitalt stetoskop bedes du gå til littmann.com for kontaktoplysninger for dit lokale 3M-kontor.

  I Europa, Mellemøsten eller Afrika for Littmann CORE digitalt stetoskop bedes du kontakte dit lokale 3M-kontor eller e-maile til 3M.littmann.emea@mmm.com

  I Canada for Littmann CORE digitalt stetoskop bedes du e-maile til CAService@mmm.com eller ringe til 1-800-268-6235.

  Globalt for CORE digitalt tilbehør eller spørgsmål om håndtering af Eko-appen bedes du besøge support.ekohealth.com.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

RENGØRING OG PLEJE

 • Rengør de eksterne dele ved hjælp af servietter med 70 % isopropylalkohol mellem hver patientundersøgelse. Under normale betingelser er det ikke nødvendigt at fjerne CORE digitalt tilbehør fra stetoskopet under rengøring. Membranerne, det kuldefri klokkeomslag og øreolivenerne kan om nødvendigt fjernes med henblik på grundig rengøring. Sørg for, at alle dele og overflader er tørre, før stetoskopet samles igen. En øreoliven fjernes ved at holde øreolivenen fast mellem tommel- og pegefinger på den ene hånd og trække kraftigt væk fra bøjlesættet, mens det holdes med den anden hånd. Øreolivenerne fastgøres ved at trykke den lille side fast ind på bøjlesættet, indtil det klikker helt på plads. For at forhindre skader på ørekanalerne skal du sørge for, at øreolivenerne er forsvarligt fastgjort til headsettet, inden de indsættes i ørerne. For at forhindre skader på stetoskopet må du ikke: nedsænke stetoskopet i nogen form for væske, udsætte det for sterilisationsprocesser (f.eks. autoklavering eller sterilisation med flydende kemikalie) eller opbevare det ved ekstrem varme.