Det foretrukne valg for fagfolk: Littmann stetoskoper


 • Nærbillede af den pædiatriske side på et 3M Littmann Cardiology III stetoskop, som viser Littmanns særlige kvalitetslogo.

  Her er, hvad der gør et stetoskop til et 3M™ Littmann® stetoskop.

  Alle Littmann stetoskoper giver dig klasseførende nyskabelse, udvikling, avancerede materialer, præcis fremstilling og ensartet høj kvalitet, som andre mærker har svært ved at matche.

  Vores interne test viser, at nogle stetoskopmærker har store variationer fra enhed til enhed med hensyn til eksempelvis lydniveau, vægt og kvaliteten af udførelsen. Littmann stetoskoper fremstilles med streng kvalitetskontrol, som sikrer stor ensartethed. Det er din sikkerhed for en ensartet ydeevne, uanset hvilket Littmann stetoskop du vælger.

  Classic stetoskoper

  Cardiology stetoskoper


Her er, hvad der gør Littmann stetoskoper til noget særligt, fra bryststykke til øreoliven:

 • Rundt cyan ikon med bryststykket på et Littmann stetoskop og lydbølger.

  1. Høj akustisk følsomhed, som varierer afhængigt af modellen, til almindelige fysiske undersøgelser og detaljeret diagnostisk auskultation.

 • Rundt cyan ikon med den flydende membran på et Littmann stetoskop.

  2. Flydende membraner, en 3M opfindelse, som gør det muligt at høre forskellige frekvenslyde uden at flytte bryststykket.

 • Rundt ikon med en cyan tætsluttende blød øreoliven på et Littmann stetoskop.

  3. Tætsluttende bløde øreoliven, som tilpasses til brugerens ører og giver en fremragende lydtæthed og komfortabel pasform. Øreolivene fastgøres nemt og sikkert til headsettets bøjler.

 • Rundt cyan ikon med bøjlesættet på et Littmann stetoskop.

  4. Justerbart headset, som nemt justeres til individuel pasform og komfort. Vinklet bøjlesæt, som tilpasses ørekanalerne, så det er behageligt at bruge og giver maksimal lydtransmission.

 • Rundt cyan ikon med slangen på et Littmann stetoskop.

  5. Den nyeste generation af slanger, som forlænger levetiden med forbedret modstand over for hudfedt og sprit og beskyttelse mod aflejringer. Fremstillet uden naturgummilatex eller blødgørende phtalater.

 • Rundt cyan ikon med bryststykket på et Littmann stetoskop.

  6. Præcisionsbryststykker, som er designet til at levere en enestående lydkvalitet og modstå slag, ridser og kemikalier ved daglig brug.

 • Rundt cyan ikon med en vægtskala, hvor nålen viser lav vægt.

  7. Lav vægt. Littmann stetoskoper er altid blandt de letteste inden for lægeverdenen. Hver komponent er indbegrebet af styrke og lav vægt uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.