Hør mere. Lær mere.

Hør mere. Lær mere.

Lær med 3M™ Littmann®
stetoskoper

Velg det riktige stetoskopet

Vælg et kvalitetsstetoskop, som hjælper dig med at lære, hvordan du lytter.

At lære, hvordan du bruger et stetoskop, er som bekendt vigtigt for, at du kan vurdere og overvåge dine patienter effektivt – og det kræver en masse øvelse.  Start med et undervisningsstetoskop, der har et professionelt akustikniveau, og som hjælper dig lige fra starten og i mange år fremover. 3M™ Littmann® stetoskoper er det bedste valg for både studerende og læger, og det anbefales af undervisere til klasseundervisning og klinisk praksis.

De anbefalede Littmann-stetoskopmodeller til studerende, som ønsker et pålideligt stetoskop af høj kvalitet til undervisningen, er 3M™ Littmann® Classic III™ stetoskopet, 3M™ Littmann® Classic III™ stetoskopet og 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskopet. Begge har høj akustisk følsomhed, forbedret komfort og avancerede funktioner. Og begge har et praktisk tosidet bryststykke med en voksenside og en side til pædiatriske patienter. Med en lang række slangefarver og bryststykker at vælge imellem er du sikker på at kunne finde et stetoskop, som passer til dig.

 

Har du brug for hjælp til at beslutte, hvilket stetoskop der er det rigtige for dig? Lad os hjælpe dig med at vælge.


Justerbar teknologi gør det lettere at lære, hvordan man bruger et stetoskop.

Justerbar teknologi er en anden funktion, som gør Classic III stetoskopet og Cardiology IV stetoskopet til gode valg for studerende, der skal lære, hvordan man bruger et stetoskop. Med denne 3M-opfindelse kan du høre forskellige frekvenslyde uden at flytte bryststykket. Blot ved at justere det tryk, der lægges på bryststykket, kan du høre forskellige typer lyde – et fast tryk til højfrekvente lyde og et let tryk til lavfrekvente lyde. Med lidt øvelse lærer du, hvordan du hurtigt finder og skelner mellem forskellige lyde uden at flytte bryststykket.

  • Begge stetoskoper har et dobbeltsidet bryststykke med justerbare membraner på både voksensiden og børnesiden. Det betyder, at du kun har brug for ét stetoskop til at lytte til patienter i alle aldre og størrelser. Desuden kan børnesiden omdannes til en traditionel åben klokke ved at udskifte membranen i ét stykke med en kulde-fri ring, så du også kan lære denne auskultationsteknik.

    OPLEV DET HOS EN FORHANDLER NÆR DIG


Yderligere ressourcer, som støtter læringsprocessen med dit stetoskop.

Brug vores ressourcer for studerende til at supplere klasseundervisningen.  • iTunes Store er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.