Rengøring og pleje


 • Littmann stetoskop, som bæres korrekt uden på kraven af en hvid laboratoriekittel, så slangen ikke berører klinikerens nakke.

  Hold dit stetoskop i tiptop stand.

  Dit 3M™ Littmann® stetoskop er designet til at give dig en lang pålidelig levetid. Jævnlig rutinemæssig rengøring beskytter stetoskopets optimale akustiske ydeevne, forlænger levetiden og bevarer dets skinnende nye udseende. • Hænder, som aftørrer slangen på et Littmann stetoskop med en desinfektionsserviet.

  Pleje af stetoskopslanger

  Hvert eneste Littmann stetoskop er nu forsynet med den nyeste generation af slanger, som bevarer deres form og fleksibilitet, også selvom de foldes helt sammen i lommen. Det forlænger stetoskopets levetid med forbedret modstand over for hudfedt og sprit og beskyttelse mod aflejringer. Det anbefales dog stadigvæk, at du så vidt muligt bærer stetoskopet uden på kraven.

  Den nyeste generation af slanger er ikke fremstillet af naturgummilatex, så de uden problemer kan bruges af sundhedspersonale og patienter med sart hud. De nye slanger indeholder heller ikke blødgørende phtalater til fordel for sundheden og miljøet.