Med flydende membranteknologi


 • Det øverste diagram viser et let tryk på en flydende membran for at opfange lavfrekvente lyde, og det nederste viser et kraftigere tryk for at opfange højfrekvente lyde.

  Skift mellem at lytte til høje og lave frekvenser helt enkelt.

  Flydende membranteknologi er en 3M opfindelse, som muliggør nemmere og mere effektiv auskultation af patienter. Den gør det muligt for dig at høre forskellige typer lyde blot ved at ændre trykket på 3M™ Littmann® stetoskopets bryststykke.

  De fleste Littmann stetoskoper har mindst én flydende membran. (Undtagen elektroniske, pædiatriske og Infant modeller). Den flydende membranteknologi fjerner stort set behovet for at fjerne, vende eller flytte bryststykket for at høre forskellige lyde.

  Mens andre stetoskopmærker kræver frigørelse og udskiftning af membraner og klokker, er Littmann stetoskoper indbegrebet af nemhed og enkelhed.

  Hvis du vil høre lavfrekvente lyde, skal du blot lade bryststykket hvile let på patienten. I denne position er membranen udspændt, så den kan gengive lavfrekvente lyde.

  Hvis du vil høre højfrekvente lyde, skal du trykke fast ned på bryststykket. Når du trykker ned på bryststykket, begrænses membranens bevægelse. Det blokerer (eller dæmper) lavfrekvente lyde, så du kan høre højfrekvente lyde.