3M™ Littmann® Classic III™ stetoskop

 • Tilgængelige varianter
 • | Vælg produktvariant for IDer.

Overvåg og undersøg en lang række patienter

Registrerer normale og unormale lyde og rytmer

Kan bruges i ikke-kritiske plejemiljøer som f.eks. et lægekontor, almindelig hospitalsstue, gynækologi og obstetrik, ambulant klinik eller akutafdeling

Se flere detaljer

Detaljer

Promoveret
 • Overvåg og undersøg en lang række patienter
 • Registrerer normale og unormale lyde og rytmer
 • Kan bruges i ikke-kritiske plejemiljøer som f.eks. et lægekontor, almindelig hospitalsstue, gynækologi og obstetrik, ambulant klinik eller akutafdeling
 • 5 års garanti
 • Spændende og livligt – find en farve og en finish, der passer til din personlighed
 • Designet til brug på voksne og børn
 • Justerbart dobbeltsidet bryststykke i rustfrit stål med åben eller lukket klokke
 • Kuldefri ring på klokken, giver større komfort for patienten
 • Bløde øreoliven giver optimal komfort og fremragende lydokklusion
 • Fremstillet i USA med naturlig gummilatex

Det kompakte og følsomme Littmann Classic III stetoskop er det perfekte instrument til klinikere som overvåger og vurderer børn eller voksne i ikke-kritiske miljøer. Fremstillet af stærke, men lette materialer til mange timers komfortabel brug.Det kompakta och känsliga Littmann Classic III stetoskopet är det perfekta instrumentet för läkare som övervakar och bedömer barn eller vuxna i icke-kritiska miljöer. Tillverkad med starka men lätta material för timmar av bekväm användning.

3M™ Littmann® Classic III™ er den seneste version af stetoskop, der hjælper millioner af læger med at yde deres bedste. Classic III har en høj akustisk følsomhed med suveræn ydeevne samt et alsidigt dobbeltsidet bryststykke med justerbare membraner. Classic III bruges af både studerende og sundhedspersonale til at identificere, lytte til og studere hjerte- og lungelyde og andre kropslyde med henblik på fysisk undersøgelse, patientovervågning og diagnosticering. Med teknologi til justerbar membran – en 3M-opfindelse – kan klinikere høre lyde med forskellig frekvens ved blot at justere trykket på bryststykket. Hold bryststykket med et let tryk for at høre lavfrekvente lyde. Tryk en smule mere for at høre lyde med højere frekvenser. Med denne tidsbesparende funktion kan sundhedspersonalet fokusere på patienten, og samtidig sørger den kuldefri membran for patientens komfort. Ørebøjlerne kan let justeres efter hovedstørrelse og komfort ved at presse dem sammen eller trække dem fra hinanden. Tætsluttende øreoliven tilpasses til brugerens ører og giver en fremragende lydtæthed og komfortabel pasform. Øreoliven klikkes sikkert på ørebøjlernes ender, og der skal af sikkerhedshensyn bruges betydelige kræfter for at tage dem af igen. Robuste slanger bevarer form og fleksibilitet, selv efter at have været foldet stramt sammen i en lomme. Det giver længere levetid for stetoskopet på grund af forbedret modstand over for hudfedt og sprit og mindre sandsynlighed for at få pletter. Det nyeste design af slanger er ikke fremstillet med naturgummi med latex, og det er en fordel for sensitivt sundhedspersonale og patienterne. Og som led i beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet indeholder de nyeste slanger ikke blødgørende midler indeholdende phtalat. Stetoskopet Classic III er fremstillet i USA for at sikre ensartet kvalitet. Det leveres med store og små bløde og tætte øreoliven, kuldefri ring og en vejledning.

Foreslåede anvendelser
 • Generel fysisk vurdering og diagnosticering

Specifikationer

Resurser

*Baseret på test med globalt tilgængelige sammenlignelige stetoskoper i en tilsvarende klasse ved hjælp af optagede hjertelyde med membran. ** Baseret på offentliggjorte vægte af globalt tilgængelige sammenlignelige stetoskoper i en tilsvarende klasse.